woensdag 17 februari 2010

TriggerMail: verzend automatisch e-mails

Wat is TriggerMail
TriggerMail is een verzameling van van geautomatiseerde e-mails die u helpen het juiste bericht op het juiste moment bij uw ontvangers te krijgen. Wij noemen het TriggerMail omdat u de regels bepaalt -de triggers-die de geautomatiseerde e-mails activeren.

TriggerMail kan worden ingezet voor een eenvoudige autoresponder zoals een inschrijfbevestiging. Maar het kan ook worden ingezet voor meer complexe autoresponders zoals een serie elkaar opvolgende mails die automatisch worden afgeleverd met een bepaalde interval. Bijvoorbeeld wanneer iemand zich aanmeld ergens voor. Gebruik TriggerMail om automatisch een verjaardagsgroet te sturen of om een herinnering te sturen een week voor het aflopen van een abonnement.

TriggerMail kan ook follow-up mails sturen naar aanleiding van een actie van een klant-zoals het versturen van follow-up mails naar een ontvanger die de mail heeft geopend. TriggerMail kan zelfs worden gebruikt om RSVPs vast te leggen en u zo op de hoogte te houden van deelnemers.

Hoe meer u gebruik maakt van TriggerMail hoe beter uw e-mailmarketing geautomatiseerd is en hoe minder tijd u kwijt bent. U kunt zich richten op andere zaken terwijl TriggerMail ervoor zorgt dat uw communicatie soepel verloopt.

Verschillende soorten triggers

Datum trigger: verstuur e-mails op, voor of na bepaalde datum. Gebruik deze functie om een verjaardagsmail te sturen aan uw klanten. De feestdagen trigger kan ook worden gebruikt voor het versturen van een bevestiging of een betalingsherinnering een week voor de vervaldatum. U stelt gewoon de datum in als trigger. U selecteert eenvoudig het veld in de dataset dat de data bevat, selecteert de de email die u wilt versturen en TriggerMail doet de rest.

Link klik trigger: verstuurt een e-mail wanneer er op een specifieke link wordt geklikt. Link triggers kunnen ook worden gebruikt om RSVPs op te zetten. Bij elke link waarop wordt geklikt (bijvoorbeeld 'ja' en 'nee' links) kan er automatisch en entry worden toegevoegd aan de kolom van de dataset waarmee u, bijvoorbeeld, aanmelders registreert voor een evenement.

E-mail open trigger: verstuurt e-mail(s) wanneer er een specifieke mail wordt geopend. Plan een follow-up mail die automatisch wordt verzonden naar alleen die lezers die interesse hebben getoond in eerder verzonden mail. U bepaalt de interval. Door gerichter te mailen bespaart u kosten en boekt u meer succes.

Plan een verzending: verzend e-mails op een specifieke datum. U kunt de verzending een enkele e-mail of een serie van e-mails inplannen. Ook kunt u terugkerende verzendingen inplannen. Per dag, per week of op een vastgestelde datum elke maand. Bij een terugkerende TriggerMail kan de content opgehaald worden vanaf een url die u telkens update voor verzending. U kunt zich dus focussen op content en het analyseren van de statistieken terwijl wij het technische gedeelte voor u verzorgen.

Inschrijf trigger: Verzend een e-mail of een serie van e-mails wanneer iemand zich inschrijft. Selecteer eenvoudig weg de e-mail en de maillijst waarvan de inschrijving de verzending 'triggered'. Er is geen beperking aan het aantal e-mails dat u kunt toevoegen aan een maillijst.

Uitschrijf trigger: Verzend e-mail(s) wanneer iemand zich uitschrijft. Bijvoorbeeld een bevestiging van uitschrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten