maandag 13 september 2010

Succesverhaal: Corendon en GraphicMail

Introductie

Corendon biedt vliegvakanties met een goede prijs/kwaliteit verhouding en is één van de grotere touroperators van Nederland, met diverse specialistische labels als GoFun, Corendon Estate en Corendongolf.

Corendon weet waar het om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde vakantie. Die vakantie kan via ons plaats vinden op alle favoriete vakantiebestemmingen, in diverse soorten accommodaties. Al onze hotels en appartementen voldoen aan hoge eisen wat betreft comfort en luxe.

Corendon doet er alles aan om vakanties optimaal te laten verlopen. Niet alleen op de plaats van bestemming, maar ook al bij het bepalen van de keuze, het boeken van de vakantie, de reis er naartoe en zelfs na terugkomst.

Uitdaging

Het is daarom van groot belang dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over allerlei zaken die met bijvoorbeeld de voorbereiding, de vlucht en het verblijf te maken hebben. Maar contact onderhouden met klanten en potentiële klanten over super lastminutes, aanbiedingen, acties en promoties is ook heel belangrijk voor ons.

Oplossing


Corendon werkte eerder al samen met OutboundMail, dat per 1 maart is overgenomen door GraphicMail en we hebben daarna dus direct gekozen voor samenwerking met GraphicMail. Bij beide partijen staan kwaliteit en service namelijk voorop. Daarnaast is o.a. de betaalbaarheid van de uitgebreide e-mailmarketingsoftware reden geweest om te kiezen voor GraphicMail. En natuurlijk het feit dat werken met de e-mailmarketing oplossingen van GraphicMail duidelijk en eenvoudig is. Alles kan en het kost in verhouding erg weinig!

www.corendon.nlVan uw e-mailmarketing ook een succes maken samen met GraphicMail?

Neem voor meer informatie over al onze mogelijkheden contact met ons op via

support@graphicmail.nl

Probeer GraphicMail 60 dagen gratis. U krijgt
200 e-mailcredits & 5 SMS credits kado!
Geheel vrijblijvend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten