maandag 4 juli 2011

Mobiele sites in een handomdraai

Als eerste ESP in de wereld gaan wij software aanbieden voor het ontwikkelen van mobiele sites. Dit doen we onder de naam cliku.com: een nieuw product onder de vlag van GraphicMail dat later dit jaar als stand alone op de markt wordt geïntroduceerd. De applicatie wordt nu al gratis geïntegreerd. Eerst als Beta versie, waarbij - zoals u dat van ons bent gewend - er steeds upgrades zullen plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Vanaf nu kunt u zelf eenvoudig een mobiele actiesite ontwikkelen in de daarvoor speciaal ontworpen editor. Deze mobiele site wordt onder de naam www.cliku.com/[bedrijfsnaam] live gezet en de URL kan via een SMS bericht worden gecommuniceerd.

Waarom?

Naast e-mail is SMS een uitstekende manier ontvangers direct en persoonlijk te benaderen. SMS heeft het nadeel dat het alleen tekst kan bevatten. Door de combinatie te maken van het versturen van een SMS bericht met daarin een link naar een mobiele actiesite is dat probleem verholpen.

Uniek?

Absoluut! GraphicMail is wereldwijd de eerste aanbieder van mobiele sites die via SMS berichten kunnen worden gecommuniceerd. Net zoals bij al onze e-maildiensten, leven we ook voor de nieuwe mobiele functionaliteiten onze strenge policy na: een ontvanger kan zich makkelijk afmelden. Onder iedere mobiele site wordt namelijk automatisch een afmeldlink geplaatst.

Wat kost het?

Het ontwikkelen van een mobiele site biedt GraphicMail kosteloos aan. Het is mogelijk zoveel sites te maken als gewenst. Wanneer de cliku link naar de mobiele site via een SMS bericht wordt verstuurd, rekenen we hiervoor een extra SMS credit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten