dinsdag 25 januari 2011

Meet uw resultaten via TriggerMail statistieken

Eerder dit jaar lanceerden we TriggerMail, een geavanceerde functionaliteit om automatisch e-mails te verzenden; we nemen nu de volgende stap en lanceren TriggerMail statistieken!

Een korte terugblik:

Een korte terugblik: Met TriggerMail is het voor verschillende doeleinden mogelijk automatische e-mails te verzenden. Als reactie op eerder verzonden e-mails of het verzenden van een verjaardagswens aan personen in uw maillijst. Bent u nog niet bekend met TriggerMail? Dan kunt u er hier meer over lezen. TriggerMail is een functionaliteit die de resultaten van uw e-mailmarketing campagnes enorm kan verbeteren.

Back to business:

Wat zijn TriggerMail statistieken?

U bent waarschijnlijk bekend met de GraphicMail functionaliteit statistieken onder ‘Rapporten & Statistieken’? Aan dit menu hebben we nu ook TriggerMail statistieken toegevoegd. Het geeft een accuraat rapport van iedere TriggerMail die is verzonden. Vanaf nu kunt u zien wie de TriggerMail heeft ontvangen, geopend heeft, zich heeft uitgeschreven of op een link in uw TriggerMail heeft geklikt. U kunt zelfs zien welke ontvangers uw TriggerMail hebben doorgestuurd of hebben gedeeld via hun sociale netwerken.


Al deze statistieken worden aangeboden in eenvoudig af te lezen grafieken nadat er een TriggerMail is verzonden. U kunt de TriggerMail statistieken ook exporteren, precies zoals dat mogelijk is met alle andere rapporten en statistieken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten