maandag 17 mei 2010

Uw e-mailmarketing succes nu meetbaar voor Social Media

Staan ze al in de footer van uw nieuwsbrief, die handige social media widgets? En mocht u niet weten waar we het over hebben: dat zijn de leuke icoontjes die het uw lezers heel gemakkelijk maken uw nieuwsbrief door te sturen of te delen via social media als Facebook en Twitter. Door eenvoudigweg een widget aan te klikken, kunnen uw lezers de nieuwsbrief doorsturen of delen en zo het bereik ervan enorm vergroten. Voor hen heel eenvoudig, voor u van groot belang om uw eigen 'buzz' te creƫren.

Maar wie zijn nou die ambassadeurs van uw merk of product en via welke social media wordt uw nieuwsbrief het meest gedeeld? Onze toch al uitgebreide Rapportages & statistieken zijn nog verder uitgebreid en geven u nu ook de mogelijkheid om tot in detail te bekijken wat er gebeurt met de social media widgets: hoe vaak wordt er geklikt, door wie en waar naar toe. Zo kunt u precies zien wie van uw lezers de nieuwsbrief deelt met zijn of haar vrienden en contacten via eigen sociale netwerken. En via welke netwerken dat het meest gebeurt. Waarop u natuurlijk weer actie kunt ondernemen.

Social media vormen een onmisbaar onderdeel van uw marketingcampagnes. In combinatie met e-mailmarketing komt uw boodschap via social media nog beter over en bereikt hele nieuwe doelgroepen. En met deze nieuwe statistieken, weet u precies hoeveel exposure uw boodschap krijgt via social media. Niet iets om aan u voorbij te laten gaan dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten