maandag 23 mei 2011

GraphicMail eerste aanbieder mobiele marketing

Binnen vijf jaar zal het gebruik van het mobiele internet het hebben gewonnen van het gebruik van internet via de desktop. Tenminste, als we naar de experts luisteren. Marketeers zullen mobiele marketing dus snel moeten gaan opnemen binnen hun geïntegreerde online marketing strategie. Dat is ook een must - want als klanten zich voornamelijk op het mobiele web begeven, dan is het noodzakelijk dat uw bedrijf dat ook doet.

GraphicMail heeft alvast de eerste stap gezet: binnenkort (juni 2011) bieden wij u de functionaliteiten aan zodat u een simpele SMS campagne kunt ontwikkelen. U kunt een mobiele website opzetten of een eenvoudige nieuwspagina, er een stemming of onderzoekje aan toevoegen en de link via een SMS aan uw ontvangers zenden.

Spread the word - tekst SMS behoort snel tot het verleden

Zoals we hebben geleerd tijdens het International Mobile Congress in Barcelona afgelopen maart behoort tekst SMS gauw tot het verleden. Gezien de snelle groei van het mobiele web, raden wij u aan nu alvast aan de slag te gaan met het voorbereiden op het zenden van meetbare links via SMS die naar grafisch rijke content verwijzen.

Verzend aan uw maillijst een SMS met een link naar uw mobiele website of pagina waarop uw aanbieding direct te zien is. Dit is veel aantrekkelijker dan een standaard tekst SMS en de meest efficiënte manier om traffic te genereren. Tevens kunt u op een mobiele pagina veel meer rijke content kwijt dan in een standaard SMS. Mobiele communicatie gebruikt minder woorden, maar meer beelden en audio bestanden, dus zorg ervoor dat u goed nadenkt hoe u uw boodschap verpakt!

En nu: Hoe ontwikkelt u de mobiele pagina of website waar uw SMS link naar verwijst?

Ontwikkel een gratis mobiele pagina, of website met GraphicMail
Met de mobiele editor die wij lanceren bent u in staat eenvoudig en simpel uw eigen mobiele pagina of website te ontwerpen en te ontwikkelen. Vanwege het kleinere schermformaat en vele andere afleidingen die mobiele gebruikers hebben, is het noodzakelijk dat mobiele websites meer compact en ‘to-the-point’ zijn dan reguliere websites. Met de nieuwe editor plaatst u de mobiele pagina’s in het mobiele schermformaat. Daarnaast kunt u de content bekijken en aanpassen. Zoals u van ons bent gewend, kunt u - zodra de functionaliteit is gelanceerd - het uitgebreide helpfile, de FAQ’s, tips of onze helpdesk raadplegen voor een uitgebreide toelichting.

En dan het beste nieuws: ook alle mobiele campagnes zijn volledig meetbaar
Zodra u een SMS heeft gestuurd met de link naar uw mobiele pagina of website, kunt u nagaan welke ontvangers de link hebben aangeklikt en wie uw mobiele site heeft bezocht. U kunt zelfs meer data van uw ontvangers verzamelen door een stemming of een klein onderzoek te plaatsen op uw mobiele site.

Er is geen enkele andere Nederlandse aanbieder die deze mobiele marketing oplossingen al aanbiedt. Het is onze doelstelling u van alle tools te voorzien die u nodig heeft voor het ontwikkelen en managen van uw eigen geïntegreerde mobiele marketing campagne voor uw bedrijf. De functionaliteit voor Mobiele marketing lanceren wij in juni. Uiteraard brengen wij u daarvan op de hoogte.

Voor vragen of overleg kunt u contact opnemen met GraphicMail Support. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten