maandag 24 januari 2011

GraphicMail lid van MAAWG

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer u aan mensen vertelt dat uw bedrijf werkt met een e-mailmarketingprogramma, er altijd iemand tussen zit die alsvolgt reageert: ‘Ah, jullie doen aan spam?’

Dat is het mijnveld van
e-mailmarketing - ook al is iedere marketeer overtuigd van het belang en de waarde van een goede e-mailcampagne, buitenstaanders hebben vaak geen idee hoe wij als bedrijf juist spam bestrijden. Niet alleen spam is een probleem: velen van ons hebben wel eens een e-mail geopend van een onbekende afzender, vaak de manier waarop virussen worden verspreid (daarom is het voor u als verzender van nieuwsbrieven zo belangrijk om een betrouwbare en herkenbare ‘Van’ naam in uw nieuwsbrief te gebruiken!). Er zijn tallloze problemen m.b.t. afleveren, spam, virussen en service als het gaat om het verzenden van grote volumes.

De MAAWG (Messaging Anti-Abuse Working Group)
is een toonaangevende internationale organisatie die misbruik van verzendingen opspoort, zowel online als via mobiele telefonie. Voor ons is deze laatste ook erg belangrijk, omdat GraphicMail het verzenden van bulk SMS aanbiedt. Tevens werken we eraan u meer kennis en informatie te bieden mbt uw mobiele marketing campagne.

We zijn blij dat we sinds deze maand samenwerken met MAAWG om misbruik van online en mobiele verzendingen te voorkomen en het MAAWG keurmerk mogen dragen.


Dus, GraphicMailers, ook in het nieuwe jaar doen we onze uiterste best dat iedere verzendingen die u doet succesvol wordt afgeleverd. En we gaan verder: we werken met de beste internationale organisaties op dit gebied om er zeker van te zijn dat uw inbox en die van uw klanten vrij wordt gehouden van spam.

GraphicMail is ook lid van Return Path en TrustE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten