woensdag 26 januari 2011

E-mailmarketing iPhone app van GraphicMail


We zijn er trots op: de eerste versie van de GraphicMail iPhone App is gelanceerd! (en het is gratis!)

Wat biedt de iPhone App:


Voeg eenvoudig nieuwe inschrijvers toe aan uw maillijst of wijzig bestaande contactgegevens.
Zakelijke lunch? Voeg tijdens de lunch direct uw nieuwe zakelijke contacten toe aan de maillijst of wijzig de contactgegevens van bestaande zakelijke klanten.

Verzend nieuwsbrieven: Stel, u bent niet op kantoor - vanwege een zakenreis of een hectische dag vol afspraken - maar de nieuwsbrief van deze maand staat gereed om verzonden te worden. Vanaf uw iPhone verstuurt u in een handomdraai de nieuwsbrief, het maakt niet uit waar u zich bevindt! Via de GraphicMail iPhone App verzendt u de nieuwsbrief met een druk op de knop naar uw maillijst en voorkomt u uitstel of in het ergste geval: afstel.

Check de laatste in- en uitschrijvingen:
Blijf - terwijl u onderweg bent - op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen uw GraphicMail e-mailmarketing account.

Bekijk uw statistieken:
Nadat u de nieuwsbrief hebt verzonden, bekijkt u via uw iPhone App de statistieken zoals bounces, openings- en doorklikratio.

Met de GraphicMail iPhone App wordt het managen van uw e-mailmarketing campagne of versturen van uw nieuwsbrief nog eenvoudiger, toegankelijker en vooral leuker.
Lees hier meer of download direct de iPhone e-mailmarketing App.

We konden het uiteraard niet laten en hebben zelf de App al uitgeprobeerd: we zijn erg blij met deze gratis nieuwe functionaliteit voor al onze klanten. Bent u nog geen GraphicMailer? Schrijf u nu in voor een
gratis testaccount en download de iPhone App!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten