dinsdag 7 december 2010

Like button Facebook in e-mailberichten en nog veel meer

Aanstaande donderdag, 9 december voegen wij een aantal nieuwe functionaliteiten toe aan de GraphicMail Interface.

Nieuw dashboard
Om nog sneller en overzichtelijker te kunnen werken, introduceren wij het nieuwe dashboard. U kunt uit verschillende widgets kiezen en samen vormen zij de openingspagina van uw account. U kunt sneller en eenvoudiger naar de verschillende onderdelen in het programma. Via de widgets ‘Direct inloggen in uw account’, ‘Accountgegevens’ en ‘Update van de laatste statistieken’ is deze handige informatie nu altijd direct toegankelijk. Uiteraard hopen wij dat u veel gemak zult ervaren van het nieuwe dashboard.

Nieuw dashboard


Nieuwe afbeeldingen beheer

Snel passende afbeeldingen vinden voor uw e-mailing wordt nog gemakkelijker met de nieuwe ‘afbeeldingen beheer functie’. U vindt deze nieuwe functionaliteit in de linker navigatiekolom bij ‘Afbeeldingen >> Beheer’. Ook hebben we binnen deze functionaliteit Google Image Search ge├»ntegreerd zodat u eenvoudig nieuwe beelden online kunt vinden en vervolgens kunt hernoemen en opslaan. Nu we alle mogelijke functies onder ‘Beheer’ hebben geplaatst, is de functionaliteit ‘Hernoem’ komen te vervallen. Nieuwe hulpbestanden zijn toegevoegd op de pagina.


Nieuwe afbeeldingen beheer

Plaats de ‘vind ik leuk’ button (Facebook) in uw footer
Wanneer u werkt met een header in uw mailings, kunt u hier nu ook de Facebook functie ‘vind ik leuk’ aan toevoegen. Alle ontvangers van uw mailings die op deze button klikken en daarmee bevestigen dat ze uw bedrijf en/of online communicatie waarderen, registreren dat via de button automatisch op hun Facebook profielpagina. Gevolg: positieve naamsbekendheid voor uw merk, product of dienst en een prettige en eenvoudige manier nieuwe inschrijvers te werven. Om te bepalen of deze tool ook interssant is voor u, leest u hier meer over het nut van de ‘vind ik leuk’ button van Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten