maandag 6 september 2010

Succesverhaal: Wijnvoordeel en GraphicMail

Introductie

Wijnvoordeel is opgericht in 1999 en verkoopt uitsluitend gerenommeerde wijnen via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het mogelijk om absolute topwijnen aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde. Wijnvoordeel Internationaal is gevestigd in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en is onderdeel van de Baarsma Wine Group Holding. Door het inzetten van verschillende labels voor verschillende landen en het gebruik van een relatief rustige website, krijgen klanten snel een vertrouwd gevoel.

Uitdaging

Wijnvoordeel verkoopt alleen online en heeft dus geen face-to-face contact met haar klanten. Het is voor Wijnvoordeel dan ook belangrijk via andere wegen een goede relatie op te bouwen en te onderhouden met klanten. Belangrijk hierbij is het op de hoogte houden van klanten van de laatste aanbiedingen en acties, die een persoonlijk tintje moeten krijgen om mensen extra aan te sporen een aankoop te doen. Tegelijkertijd gaat het om een zeer groot klantenbestand met veel gegevens, waar goed mee om moet worden gegaan.

Oplossing

Vanaf het begin is GraphicMail partner geweest van Wijnvoordeel bij de communicatie met haar klanten. Het grote voordeel van GraphicMail is dat het geen probleem is om grote hoeveelheden e-mails te versturen, mét hoge aflevercijfers. Omdat wij eigenlijk iedere dag wel willen verzenden is het bovendien erg prettig dat het zo gemakkelijk is om verzendingen in te plannen: we kunnen e-mailings klaarzetten en hoeven er dan niet meer naar om te kijken. Ook het personaliseren van de nieuwsbrieven en andere e-mails is zeer eenvoudig. Een ander groot voordeel voor ons is dat het beheren van de maillijsten en adresboeken zo simpel werkt. Al jaren zijn wij tevreden klant van GraphicMail!

www.wijnvoordeel.nlVan uw e-mailmarketing ook een succes maken samen met GraphicMail?

Neem voor meer informatie over al onze mogelijkheden contact met ons op via

support@graphicmail.nl

Probeer GraphicMail 60 dagen gratis. U krijgt
200 e-mailcredits & 5 SMS credits kado!
Geheel vrijblijvend!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten