woensdag 22 september 2010

Nieuwe look en feel voor GraphicMail

Vanaf vandaag ziet ons programma er anders uit. Nog duidelijker, nog overzichtelijker en dus nog gebruiksvriendelijker. Maar geen zorgen; uiteraard zijn de basisfuncties niet veranderd. Log snel in en bekijk zelf de resultaten van onze facelift!

Wat is er nieuw?

  • Al uw account gegevens staan handig bij elkaar in een pull-down venster
  • Een nieuwe, frisse look voor nog meer overzicht
  • Door het gehele programma vindt u tips die u snel handige informatie geven over het onderdeel waar u op dat moment bent.


En verder:

We hebben niet stil gezeten bij GraphicMail de afgelopen tijd en behoorlijk wat nieuwe functies toegevoegd. Wat dacht u van

Social share: Waarom zou u zich beperken tot één communicatiekanaal? Met de Social share functie publiceert u nieuwsbrieven direct op social media!
A/B testen: Weet wat werkt. Test uw onderwerpregel en/of de inhoud van uw nieuwsbrief en verstuur de winnende versie.
TriggerMail: Verstuur geautomatiseerde e-mails die worden verzonden als ze 'getriggered' worden. En u bepaalt de triggers: een datum, een tijdstip of een actie (bijvoorbeeld klik) van uw inschrijvers.
FeedMail: Publiceer feeds, bijvoorbeeld uw blog, in een e-mail nieuwsbrief en verstuur deze regelmatig met FeedMail.
Google Analytics integratie: Google Analytics is een gratis applicatie van Google, waarmee u het gedrag van de bezoek- ers van uw website kunt bestuderen. Als u Google Analytics al gebruikt, kunt u instellen dat de links in uw e-mailcampagne worden gevolgd.
Inbox preview: bekijk in één oogopslag hoe uw nieuwsbrief eruit ziet in meer dan 20 e-mail en webmail programma’s en bespaar veel tijd.

Wat ons betreft houdt het hier niet op: wij blijven werken aan het nog verder verbeteren en nog gebruiksvriendelijker maken van ons programma. We houden u op de hoogte!

Van uw e-mailmarketing ook een succes maken samen met GraphicMail?

Neem voor meer informatie over al onze mogelijkheden contact met ons op via

support@graphicmail.nl

Probeer GraphicMail 60 dagen gratis. U krijgt
200 e-mailcredits & 5 SMS credits kado!
Geheel vrijblijvend!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten