donderdag 23 september 2010

Koninklijke van Den Boer Groep en GraphicMail samen aan de slag

De Koninklijke Van den Boer Groep heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van hospitality en culinaire gastvrijheid. Het is één van de drie grootste organisaties op dit gebied in Europa en is voornamelijk actief in Nederland, Duitsland en België.

Met de merken Maison van den Boer en Oseven begeeft zij zich op de markt van party catering – eenmalige, unieke gebeurtenissen – en de dagelijkse dienstverlening in grote eventlocaties, zoals voetbalstadions, theaters en congresgebouwen. Bekende venues zijn Amsterdam ArenA, Philips Stadion, GelreDome, Circustheater, MECC Maastricht en de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Uitdaging

Het is voor ons altijd de uitdaging te voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers én hun relaties. In voetbalstadions zorgen wij voor de sponsoren in skyboxen en op de business seats tijdens de diverse wedstrijden en evenementen. Elke ontvangst stellen wij een wisselend menu samen of bedenken wij speciale arrangementen. De communicatie rondom deze bijeenkomsten, het programma en de menukeuze is ons dagelijks werk. Het behoud van de eigen identiteit van onze contractpartners is daarbij essentieel.

Oplossing

Daarom maken wij gebruik van de multi-user licentie van GraphicMail. Medewerkers van onze afdeling Sales in de diverse vestigingen bewerken zelf hun nieuwsbrieven en verzenden deze gericht naar hun eigen relaties. Gedurende het voetbalseizoen is dat een gestandaardiseerde opmaak, maar voor de eenmalige evenementen en concerten maakt onze afdeling Marketing een nieuw, bijpassend sjabloon. Zodoende wordt ook de huisstijl van ons eigen bedrijf gewaarborgd.

Uit de uitgebreide statistieken maken we op dat deze e-mails goed gelezen en bekeken worden en dat de respons hoog is. Onze relaties vinden het prettig te weten wat ze kunnen verwachten en waar zij aan toe zijn.

Hoewel de webbased-software gemakkelijk in gebruik is, zijn wij zeer tevreden over het contact met de Helpdesk. Als we snel iets willen weten, dan zijn zij altijd paraat en begeleiden ons direct. Helder, kundig en zeer vriendelijk. Wij noemen dat ‘gastvrijheid’!

Ons vak is ‘live communication’ en dat zal altijd voorop staan, maar GraphicMail is daarbij een zeer goed hulpmiddel om onze communicatiedoelstellingen te bereiken en dagelijks in contact te blijven met onze relaties.

http://www.kvdbg.com/kvdbg/

Van uw e-mailmarketing ook een succes maken samen met GraphicMail?

Neem voor meer informatie over al onze mogelijkheden contact met ons op via

support@graphicmail.nl

Probeer GraphicMail 60 dagen gratis. U krijgt
200 e-mailcredits & 5 SMS credits kado!
Geheel vrijblijvend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten