woensdag 15 september 2010

Inbox Preview voor nieuwsbrieven: weet hoe uw e-mail overkomt

Wanneer u veel tijd en moeite hebt gestoken in het ontwerp van uw nieuwsbrief, wilt u wel dat dit ontwerp er bij al uw ontvangers uitziet zoals u had bedoeld. Helaas geven niet alle e-mailprogramma's e-mails op dezelfde manier weer. Dus kan het zijn dat uw ontwerp er niet meer zo uitziet als u wilt. Of dat uw nieuwsbrief er in het ene e-mailprogramma anders uitziet dan in het andere.

Om dat te voorkomen is het belangrijk uw nieuwsbrieven te testen in verschillende e-mailprogramma's. Tot nu toe moest u daarvoor een account hebben bij alle grote e-mailclients, zoals Hotmail, Gmail en Outlook, daar uw e-mailnieuwsbrief naar toe sturen en dan inloggen om het resultaat te kunnen bekijken.

GraphicMail bespaart u nu al die tijd en moeite met een nieuwe functie: Inbox preview. Een tool binnen uw account, waarmee u snel kunt bekijken hoe uw nieuwsbrief er uitziet in meer dan 20 e-mail en webmail programma's!

En het werkt ook nog eens heel eenvoudig: u kiest de nieuwsbrief die u wilt testen en in welke e-mailprogramma's. Wij versturen de nieuwsbrief naar de betreffende programma's, maken een screenshot van het resultaat en sturen die terug naar uw account. Dat duurt heel even, maar dan krijgt u een serie thumbnail afbeeldingen te zien, die weergeven hoe uw nieuwsbrief er uitziet in de verschillende e-mailprogramma's. Als u niet tevreden bent, kunt u uw nieuwsbrief aanpassen.

Zo weet u zeker dat uw inschrijvers uw e-mailmarketing nieuwsbrief ontvangen zoals u dat wilt.Van uw e-mailmarketing ook een succes maken samen met GraphicMail?

Neem voor meer informatie over al onze mogelijkheden contact met ons op via

support@graphicmail.nl

Probeer GraphicMail 60 dagen gratis. U krijgt
200 e-mailcredits & 5 SMS credits kado!
Geheel vrijblijvend!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen