maandag 2 augustus 2010

Zet uw inschrijfformulier op uw Facebook fanpage!

Nog meer inschrijvers trekken? Zet uw inschrijfformulier ook op uw Facebook fanpage! Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig om te doen. We zetten voor u alle stappen op een rijtje:

1. Log in in uw Facebook account


2. Zoek in het zoekvenster naar "FBML" en ga naar de "Static FMBL" pagina. Links ziet u dan de optie "Aan mijn pagina toevoegen". Klik die optie aan.

3. U ziet nu een nieuw venster met al uw Facebook pagina's. Klik nu op de "Toevoegen aan pagina" button naast de pagina waaraan u een inschrijfformulier wilt toevoegen.

4. Klik nu bij uw account op "Advertenties en pagina's" (en eventueel op "Bewerk pagina, afhankelijk van hoe u in uw account bent gekomen) . Scroll naar beneden tot u de FBML toepassing tegenkomt en selecteer deze, waarna een pop-up moet verschijnen. Vul bij "Veldtitel" de naam in die u de inschrijf-tab wilt geven, bijvoorbeeld "Schrijf in".

5. Ga nu naar uw GraphicMail account, log in, ga naar Inschrijfformulier>>Zet het op uw website en kies voor "Embed het hele formulier in uw website", kopieer die HTML non-javascript code en plak in het "FBML" blok onder "Veldtitel" in het venster dat u open heeft staan in Facebook.

Voeg het nieuwe tabblad toe en u heeft uw eigen inschrijfformulier op Facebook!

Wilt u weten hoe dat er uit kan zien? Wij hebben ons inschrijfformulier natuurlijk ook op onze Facebook fanpage staan! En als u daar dan toch bent kunt u gelijk fan worden van onze Facebook pagina en/of u inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo werkt het dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten