woensdag 23 juni 2010

Corendon kiest voor GraphicMail

Om goed en snel direct te kunnen communiceren met haar klanten, gaat touroperator Corendon de online e-mailmarketing oplossingen van GraphicMail gebruiken voor een aantal van haar labels, waaronder GoFun (jongerenreizen), Corendon Estate en CorendonGolf. Klanten van deze labels ontvangen regelmatig informatieve mailings met nieuws en aanbiedingen.

Corendon werkte eerder al samen met OutboundMail, dat per 1 maart is overgenomen door GraphicMail en kiest nu dus direct voor samenwerking met GraphicMail. Bij beide partijen staan kwaliteit en service voorop. Daarnaast was o.a. de betaalbaarheid van de uitgebreide e-mailmarketingsoftware reden om te kiezen voor GraphicMail volgens Fatos Oncu, verantwoordelijk voor E-business bij Corendon. En natuurlijk het feit dat werken met de e-mailmarketing oplossingen van GraphicMail duidelijk en eenvoudig is.

Corendon biedt vliegvakanties met een goede prijs/kwaliteit verhouding en is één van de grotere touroperators van Nederland, met diverse specialistische labels als GoFun, Corendon Estate en Corendongolf. Voor meer informatie: www.corendon.nl.

GraphicMail is leverancier van e-mailmarketing oplossingen en staat voor betaalbaarheid, gebruiksgemak en service. Wereldwijd heeft de organisatie meer dan 8000 klanten in 16 landen, waaronder Siemens, KPN , Q Music, veel ondernemers uit het MKB en nu dus Corendon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten