dinsdag 22 juni 2010

Actie: Voorspel de uitslag en win e-mailcredits

Ook wij zitten midden in de WK en Oranje-roes en kunnen niet meer zonder onze dagelijkse portie vuvuzela-geluiden, eten alleen nog oranje levensmiddelen en checken dagelijks nagelbijtend alle poules waar we aan meedoen. Maar voordat winnaars van poules bekend zijn, zijn we 3 weken verder en het is leuker om nu alvast iets te kunnen winnen met een juiste voorspelling, toch? Daarom nu onze eigen GraphicMail WK actie, waarbij u gratis credits kunt winnen!

Hoe? Heel eenvoudig: Tweet voor 17.00u donderdag 24 juni a.s. uw voorspelling van de uitslag Kameroen-Nederland op de volgende manier: @GraphicMailGuru x-x #emailmarketing credits winnen bij #GraphicMail_NL

Dus als het volgens u 3-1 wordt voor Nederland en u wilt die credits winnen, dan tweet u vanuit uw eigen account @GraphicMailGuru 1-3 #emailmarketing credits winnen bij #GraphicMail_NL.

Wij verzamelen alle voorspellingen en kijken vrijdag wie er allemaal gelijk hadden. Degenen die gelijk hadden, krijgen het aantal doelpunten van de wedstrijd (in dit geval dus 4) x 100 in gratis extra credits uitgekeerd!

Geen Twitteraar, maar wel actief op Facebook? Word dan fan van GraphicMail op Facebook en laat daar uw voorspelling achter in een bericht op ons prikbord. Nog helemaal niet bezig met Social Media? Dan kunt u (behalve zich toch echt even goed achter de oren krabben en nadenken over het gaan gebruiken hiervan) een mail sturen met uw voorspelling naar: linda@graphicmail.nl

Deelname is ook mogelijk zonder GraphicMail account: u wint dan een proefaccount met het aantal gewonnen credits extra (dus bovenop de 200 gratis credits die u toch al krijgt). Let wel op: een proefaccount verloopt na 2 maanden.

Kom maar op met die voorspellingen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten