donderdag 8 april 2010

Eenvoudige nieuwsbrief Drag & Drop editor

Nieuwsbrieven vormen een belangrijk onderdeel van uw marketing en communicatiestrategie en het is van het grootste belang dat de vorm en stijl van uw nieuwsbrief aansluiten bij uw eigen stijl en die van uw doelgroep. Maar niet iedereen is ontwerper of heeft de tijd en de zin om zich te verdiepen in het ontwerpen en creëren van een HTML nieuwsbrief.

Toch is nieuwsbrieven in HTML maken makkelijker dan het klinkt. Echt! Wij hebben namelijk een nieuwe Drag & Drop editor ontwikkeld. Nu kunt u nog gemakkelijker uw eigen nieuwsbrieven creëren en aanpassen. Speciaal voor iedereen die geen HTML specialist of ontwerper is, maar wel houdt van mooie ontwerpen en een nieuwsbrief wil maken in stijl. De nieuwe editor is een bijzondere ontwikkeling op het gebied van email nieuwsbrieven en zal uw leven een stuk makkelijker maken. Geen ingewikkelde HTML codes meer, geen verspringende layouts, maar wel een ruime keus aan sjablonen, kleuren en stijlen, die ook nog eens eenvoudig zijn aan te passen.

U kiest simpelweg een sjabloon, kleur en stijl en kunt aan de slag. Uiteraard is het aan u om de inhoud van de nieuwsbrief te bedenken, maar aan alles er omheen hebben wij al voor u gedacht. De sjablonen zijn opgebouwd in duidelijke blokken, die individueel zijn aan te passen. Bovendien kunt u blokken verslepen, kopiëren of verwijderen. Afbeeldingen importeert u via een simpel pop up menu direct op de juiste grootte. Zo heeft u in slechts een paar eenvoudige stappen een goed ontworpen nieuwsbrief gemaakt. En mocht er toch iets zijn misgegaan, dan hoeft u geen HTMLcodes meer door te spitten, maar verbetert u eenvoudig het betreffende blok.

De Drag & Drop editor is momenteel beschikbaar in beta en zal de komende maanden verder getest en geperfectioneerd worden. Wilt u ook eens kijken? Log dan in en kijk bij 'Nieuwsbrieven' >> 'Drag & Drop editor' en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard is uw feedback van harte welkom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten