vrijdag 10 juli 2009

Zakelijk spamverbod oplossing & whitepaper

Zoals u waarschijnlijk bekend is, is het verbod op het versturen van zakelijke spam uitgesteld tot 1 oktober. Komt dit verbod voor u als een verassing of wilt u meer informatie over de wijzigingen in de Telecomwet dan biedt onze whitepaper uitkomst. Klik hier om de white paper te downloaden. Om u optimaal voor te bereiden op de wijzigingen heeft GraphicMail een link ontwikkeld waarmee u uw bestand gemakkelijk kan opschonen, de Opt-In link! Alle inschrijvingen die via het inschrijfformulier van het systeem gaan worden altijd al gelogd.

Opt-In link
In de editor zit vanaf heden een link die op elke plaats in de nieuwsbrief kan worden geplaatst. Als de ontvanger van de mailing op deze link klikt zal waar mogelijk zijn IP adres en tijdstip worden gelogd waardoor het e-mailadres een confirmed opt-in adres wordt. De ontvanger krijgt een neutrale melding te zien. In de maillijst zal het adres dan de status (S2) krijgen, die van dubbel opt-in. Deze adressen zijn vervolgens makkelijk te filteren en te kopiëren naar een nieuwe maillijst. Het is geheel aan de gebruiker hoe hij hier mee om gaat. Een feit is dat alle adressen met een status (S2) officiële en aantoonbare opt-in adressen zijn.

Waar te vinden
In de 2007 editor vindt u de link onder de button 'Voeg e-mailfooter links toe'. Hier vind u de button 'Optin link'. Deze kunt u op elke gewenste plaats toevoegen.

Opt-In link 2007 editor


In de 2008 (Beta) editor vind u de link onder de pull-down 'voeg standaard links toe'.

Opt-In link 2008 editor


Let op: De link genereert een code in de HTML. Als u de tekst wilt veranderen, pas dan op dat u de code niet breekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten