maandag 2 februari 2009

Sales/Support medewerker e-mailmarketing bij GraphicMail.nl

Op zoek naar een unieke baan waarbij je sales en (technische) support met elkaar kunt combineren? Dan is onze functie sales/support medewerker iets voor jouw! Wij zijn op zoek naar een creatieve en ondernemende medewerker met interesse in de mogelijkheden van e-mailmarketing. De taken bestaan uit algemene werkzaamheden en acquisitie.

80% Algemene werkzaamheden - het telefonisch, per chat en e-mail snel en goed beantwoorden van supportvragen van bestaande klanten en prospects. Bij andere algemene werkzaamheden kun je denken aan: het maken van offertes, het optimaliseren van communicatie uitingen, het opstellen van de GraphicMail nieuwsbrief, ondersteuning online marketing, vertalen, het optimaliseren processen van de online helpdesk, meedenken over marketing acties, helpen op eventuele beurzen.

20% Acquisitie - het, in samenspraak met de salesmanager, opzetten van commerciële acties met als doel het binnenhalen van nieuwe abonnees/klanten. Dit zijn MKB klanten maar ook branche organisaties/resellers die als carrier dienen voor verkoop van abonnementen aan hun klanten/leden. Concreet: het nabellen van proefabonnees, cold calling acties, opzetten direct (e-)mail acties, opzetten online campagnes, etc. Daarnaast up- en cross selling aan bestaande klanten van: sjablonen, additionele diensten, extra zendcredits, trainingen, consultancy uren.

Om als Sales/support medewerker succesvol te kunnen zijn ben je snel van begrip, heb je een zelfstandige en actieve instelling. Je kan met meerdere dingen tegelijk bezig zijn, zonder het overzicht over het werk en de kwaliteit daarvan uit het oog te verliezen.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook heb je een flexibele instelling en je voelt je thuis in een informele bedrijfscultuur. Affiniteit met online marketing en computers is een vereiste.

Wij bieden een inspirerende omgeving en een uitstekende beloning. Commercieel succes wordt (financieel) extra beloond!

GraphicMail

Sinds 2001 ondersteunt GraphicMail zowel grote als kleine organisaties bij het gericht communiceren met hun doelgroep. Dit door het leveren van gebruiksvriendelijke, betaalbare e-mail- en SMS marketing software en aanvullende diensten.

Met meer dan 5.000 tevreden klanten en kantoren in 12 landen zijn wij één van de grotere spelers op het gebied van e-mailmarketing software. GraphicMail is de ideale oplossing voor het MKB maar ook organisaties als Siemens,Microsoft, KLM en Oxfam zetten GraphicMail succesvol in om de dialoog aan te gaan met relaties, prospects, distributeurs, medewerkeren en personeel.

Ons team in Amsterdam bestaat uit een jong, informeel en gemotiveerd team van 5 medewerkers.

Interesse? Neem dan snel contact op met:

Bernard-Jan Bierens
Salesmanager

GraphicMail Benelux
Jacob van Lennepkade 334/N
1053 NJ Amsterdam
T +31 (0)20-4125871
M +31 (0)6-14740949
bernard-jan@graphicmail.nl
www.graphicmail.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten